Salarisadministratie

Als u personeel heeft, of u staat als DGA zelf op de loonlijst van uw BV, dan ontkomt u niet aan een gedegen salarisadministratie. Een goede administratie hiervan is één van de fundamenten van uw onderneming. Maar ook een bijzonder arbeidsintensieve bezigheid, die specifieke kennis vraagt. Daarom bieden wij u via een externe partner graag alle comfort in de vorm van goed advies en adequate ondersteuning.

Hoeveel comfort? Zoveel als u wilt.

Complete salarisadministratie onder één dak

We nemen u uw zorgen rond salaris- en personeelsadministratie graag gedeeltelijk of compleet uit handen. Waarbij u aan één loket alle expertise vindt, die u nodig hebt. Daarnaast adviseren wij u ook op het gebied van arbeidsrecht, P&O, personeelsverzekeringen en verzuim.

Wij geven u de ruimte om te ondernemen

Onze salarisadministrateurs zijn alert en nauwgezet in de verwerking van de lonen. Maar u kunt veel meer verwachten. We denken met u mee en we denken vooruit. Zo zult u bij een arbeidsovereenkomst welke afloopt, tijdig een seintje krijgen. En als u ziekmeldingen heeft, houden we voor u in de gaten of het ziektegeld inderdaad binnenkomt. Cao-wijzigingen verwerken we, zonder tegenbericht, automatisch. Dat neemt u zorg uit handen en hierdoor kunt u zich blijven bezig houden met waar u goed in bent: ondernemen!