Over Bob Wegink

Bob wegink profielfotoAls ervaren zelfstandig en onafhankelijk adviseur, administrateur en certificerend accountant voor ondernemers in MKB, ben ik ruim 30 jaar werkzaam geweest in de accountancy in zowel Twente als de Achterhoek. De ambitie om dit zelf en zelfstandig te doen was er al een tijdje.

Als accountant ondersteun je je klant in het ondernemerschap. Vanuit die invalshoek ontstond uiteindelijk de wens om zelf ook ondernemer te worden. Daarom is eind 2015 de stap genomen en heb ik kantoor aan huis in Bentelo, gemeente Hof van Twente.

Met kantoor aan huis op gebied van administratie, rapportages, accountancy, belastingaangiftes, bedrijfseconomische en bedrijfskundige vraagstukken, fiscale en juridische aspecten, bedrijfsvoering en begeleiding en coaching van ondernemers. Binnen dit segment richt ik me ook specifiek op starters. Om ze met raad en daad bij te staan. Graag ondersteun ik u als ondernemer in uw bedrijfsvoering. Ook buiten de reguliere werktijden. En dat uiteraard tegen zeer concurrerende tarieven.